Katy Perry: TM is beste wat ik ooit gedaan heb om meer creativiteit, positieve energie en vrede in mijn leven te brengen

katy-perryKaty Perry, de artieste die vorig jaar als eerste Michael Jackson zijn record van 5 nummer één hits van hetzelfde album kon evenaren, stuurde op haar verjaardag een tweet naar meer dan 25 miljoen fans met de vraag de David Lynch Foundation te ondersteunen.

De David Lynch Foundation heeft tot doel de Transcendente Meditatietechniek beschikbaar te stellen voor diegenen die er het meest baat kunnen bij hebben. Katy beoefent zelf al 2 jaar Transcendente Meditatie en ze zegt dat dit het beste is wat ze ooit gedaan heeft om meer creativiteit, positieve energie en vrede in haar leven te brengen

Katy zegt: “wanneer ik me moe, gespannen, angstig of depressief voel, mediteer ik. Het maakt mijn geest leeg, en ik voel me meer ontspannen en gelukkiger. Deze ervaringen heb ik gedeeld met mijn vrienden en ik raad het hen allen aan.

Ik ondersteun de David Lynch Foundation omdat het Transcendente Meditatie wereldwijd onder de aandacht brengt van miljoenen mensen. Mensen zoals oorlogsveteranen die lijden aan post traumatische stress stoornissen, kinderen uit arme buurten in grootsteden, en meisjes en vrouwen die slachtoffer werden van geweld.

Help me om mijn verjaardag te vieren door te doneren voor de DLF. Dit is niet enkel heel bijzonder voor mezelf, maar voor al de mensen die je hiermee helpt.”

Naar beroemde TM beoefenaars