Oprah Winfrey: Ik ben een 1000% betere persoon als ik dit doe.

In dit interview met Dr. Oz spreekt Oprah over hoe ze zelf Transcendente Meditatie geleerd heeft en later de TM cursus voor 400 werknemers in haar bedrijf betaald heeft, en de veranderingen die het gebracht heeft.

“9:00 in the morning, and 4:30 in the afternoon no matter what is going on, we stop and we meditate,” zegt Winfrey, ”And you can’t imagine what has happened in the company, people who used to have migraines, don’t. People are sleeping better, they are having better relationships and they are interacting with other people better. It’s been fantastic.” Over zichzelf zegt ze dat ze een 1000% betere persoon is als ze zichzelf via TM in contact kan brengen met iets dat groter is dan haarzelf.

Oprah kwam in contact met TM toen ze een een documentaire maakte over het TM dorp Fairfield in de staat Iowa. De 45 minuten durende documentaire die uitgezonden is op haar Oprah Winfrey Network toonde een enthousiaste Oprah die duidelijk onder de indruk was van de hele gemeenschap, maar vooral van de uitzonderlijke resultaten van de Maharishi School of the Age of Enlightenment (zie succesverhalen).

Naar beroemde TM beoefenaars